Antioxidants nutrients and hypocholesterolemic effects (1995)
Source: Program. Conference titles: Annual Meeting Society for International Nutrition Research. Unidade: ICB
Subjects: BIOFÍSICA, FISIOLOGIA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DE ANGELIS, Rebeca Carlota et al. Antioxidants nutrients and hypocholesterolemic effects. 1995, Anais.. San Diego: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 1995. . Acesso em: 17 maio 2024.APA
De Angelis, R. C., Terra, I. C. M., Scialfa, J. H., & Klemps Filho, I. (1995). Antioxidants nutrients and hypocholesterolemic effects. In Program. San Diego: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.NLM
De Angelis RC, Terra ICM, Scialfa JH, Klemps Filho I. Antioxidants nutrients and hypocholesterolemic effects. Program. 1995 ;[citado 2024 maio 17 ]Vancouver
De Angelis RC, Terra ICM, Scialfa JH, Klemps Filho I. Antioxidants nutrients and hypocholesterolemic effects. Program. 1995 ;[citado 2024 maio 17 ]